Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI FATSA’NIN TİCARET HAREKETİNİ ARTTIRACAK

NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI FATSA’NIN TİCARET HAREKETİNİ ARTTIRACAK
29 Kasım 2019 - 11:11

FATSA GALERİCİLER DERNEĞİ BAŞKANI HİKMET ZEREY;
“NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI FATSA’NIN TİCARET HAREKETİNİ ARTTIRACAK”

Fatsa Galericiler Derneği öncülüğünde faaliyete geçen ‘Oto Pazarı’ndan sonra girişimlerine başlanan nöbetçi noter uygulaması ile artık vatandaşlar hafta sonları da alış ve satış yapılabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey, “Uzun zamandır Fatsa’da nöbetçi noter uygulaması faaliyete geçsin istiyoruz. Bildiğiniz üzere Fatsamıza Oto Pazarını kazandırdıktan sonra özellikle hafta sonları ticaret yapacak alıcı ve satıcılar mağdur oluyordu. Pazar günleri Özel Sanayi Sitemizde oto pazarı kuruluyor. Buraya çevre il ve ilçelerden insanlar gelerek alış veriş yapıyorlar. Pazar günü anlaştıkları araçları satın alabilmeleri için ya Ordu merkeze gitmek zorunda kalıyorlar ya da bir gün daha beklemek zorunda kalıyorlardı. Nöbetçi noter uygulaması ile artık pazar hafta sonları da satış yapılabilecek. Bunun için son aşama olan Türkiye Noterler Birliği Başkanlığına dilekçemizi vermiş bulunuyoruz. En yakın zamanda hizmete girmesini bekliyoruz. Bizim burada ki amacımız otomobil ticareti olarak bölgemizde Fatsa’yı merkez haline getirmek.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.