Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI BAŞLIYOR

FATSA’DA NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI BAŞLIYOR
19 Aralık 2019 - 11:44

Fatsa Oto Galericiler Derneği’nin çabalarıyla Türkiye’de ilçeler bazında ilk olarak Fatsa’da gerçekleşecek olan ‘Nöbetçi Noter’ uygulaması 21 Aralık 2019 Cumartesi başlıyor.

Fatsa Oto Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey yapmış olduğu açıklamasında; “Nöbetçi Noter uygulaması derneğimizin talepleri doğrultusunda uygun görüldü. Noterler Birliği Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı tarafından onaylandı. Hafta sonu Noter uygulaması Fatsa halkının 2. el araç alım-satım ticaretini artırarak Fatsa’ya ekonomik anlamda daha da hareket katacak” dedi.

Nöbetçi Noter uygulaması 21 Aralık 2019 Cumartesi ve Pazar günü ilk olarak ilçede 1. Noter’den başlayacağını belirten Zerey; “Her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek. Uygulamayı faaliyete geçirmek için öncülük eden Ordu Ak Parti Milletvekili Ergün Taşcı, MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Fatsa Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz’e ve Fatsa 3. Noter Ayfer Buğur hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Fatsa Oto Galericiler Derneği olarak inşallah esnafımıza ve Fatsamıza daha güzel şeyler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ayrıca Hikmet Zerey, Fatsa’ya 4. Noter içinde gerekli onayın alındığını duyurdu.

Fatsa Söz Gazetesi olarak ilçemizin coğrafi olarak arkasında 7 ilçe barındırdığını göz önüne alırsak ne kadar önemli bir hizmetinde ortaya çıktığını görmüş oluyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.