Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
23 Aralık 2019 - 9:52

19 İLÇENİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış, Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan muhtarlar derneği başkanlarıyla bir araya geldi.
İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 19 ilçenin muhtarlar derneği başkanları söz alarak mahalleleri ile ilgili istek ve önerilerini bildirdiler.
“BELEDİYEYE GELEN MUHTARLAR DEĞİL, MUHTARLIĞA GELEN BİR BELEDİYE”
19 ilçeyi tek tek gezerek istişarelerde bulunan İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Karakış, “19 ilçemizde yer alan mahalle muhtarları dernek başkanlarıyla bir araya geldik. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in verdiği talimatlarla sizlerin sorun ve isteklerinizi çözme noktasında çalışmalar yapıyoruz. Muhakkak her ilçede yol, su ve temizlik gibi hususlarda yapılması gereken hizmetlerimiz olabilir. Bu kapsamda yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizin burada istişaresini gerçekleştireceğiz. Her an sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda belediyeye gelen muhtar değil, muhtarlığa gelen bir belediye anlayışı oluşturuyoruz. Aidiyet duygusu içerisinde Ordu’muza daha fazla nasıl hizmet edebiliriz konusunda fikir alış verişlerimiz olacak. Sadece yol, su, elektrik gibi konularda değil, sosyal içerikli birçok konuda da projelerimiz olacak.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.