Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN GÜLER’DEN ANLAMLI AÇILIŞLAR

BAŞKAN GÜLER’DEN ANLAMLI AÇILIŞLAR
25 Aralık 2019 - 16:26

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda gerçekleştirilen Atatürk ve Şehit Köşesi, Günlük Yaşam Beceri Atölyesi ve İmece Sera Bahçesi’nin açılış programlarına katıldı.
Açılış programına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“OKULUMUZA HAYIRLI OLSUN”
Açılış sonrası bir konuşma yapan Başkan Güler, “Bugün Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda çok kapsamlı açılış programlarına katıldık. Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri, günlük el becerilerini kazanmaları amacıyla okulumuzda Günlük Yaşam Beceri Atölyesi kuruldu. Öğrenciler için gerçekleştirilen bu proje okulumuz adına yapılan önemli bir teşebbüstür. Öğrencilerin toprakla buluşmasını sağlamak amacıyla yapılan imece usulü sera zaten Anadolu’muzun önemli bir kavramı. Okulumuzda da sera projesinin öğrencilerle birlikte yapılması ayrıca bir anlam taşıyor. Kıbrıs Barış Harekâtı kapsamında şehit olan Bayram Gümüş’ün anısına yapılan Atatürk ve Şehit Köşesi projesi bizleri oldukça duygulandırdı. Yapılan tüm projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“BU OKUL HERKESİN TERCİH ETTİĞİ BİR OKUL”
Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Kutsal değerlerimiz için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak bizlerin en büyük sorumluluğudur. Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit olan Bayram Gümüş’ün adının verildiği okulda yapılan açılışlara katılmak bizi mutlu ediyor. Devlet olarak millet olarak azimli ve kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Yüce Türk milleti hedeflediği noktaya hız kaybetmeden devam edecektir. Böyle güzel projelerin ilimizde artarak devam etmesini diliyor, emeği bulunan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.