Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KRİZ DÖNEMİNDE EV SATIŞLARI GERİLEDİ

KRİZ DÖNEMİNDE EV SATIŞLARI GERİLEDİ
27 Aralık 2019 - 13:14

Fatsa Kılıç İnşaat ve Özgür Emlak’ın sahibi olan Emel Kılıç şu anki gayrimenkul satışları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fatsa’da yaklaşık 7 yıldır emlakçılık yapan Emel Kılıç, “Bizler burada Kemal Pat, Nihal Bulat olmak üzere 3 ortak olarak halka hizmet veriyoruz. Gayrimenkul danışmanlığı, emlak alım satım ve kat karşılığı arsa satışlarımızı sağlıyoruz. Yatırımcı olan insanlara elimizden geldiğince en iyi şeklide yardımcı olmaya çalışıyoruz’’ diye konuştu.

Şuan vatandaşın cebinde para olmadığını vurgulayan Emlakçı Kılıç, “Şuan hala belli bir ölçüde kriz devam etmekte ve inşaat piyasasında da kendini belli etmektedir. Sonuç itibariyle kredilerin düşmesi etkili değil çünkü insanlarda nakit alım gücü oldukça zorlaştı. Onun için inşaat piyasası durgun bir duruma geldi. Fatsa diğer ilçelere göre inşaat sektöründe baya ilerlemiş bir konumdadır. Dolayısıyla inşaatlar sürekli tekrarlanmakta ve aynı firma birkaç inşaata devam edebilmektedir” şeklinde konuştu.

Tamamen krediye dayalı bir ev almanın doğru olmadığını belirten Kılıç, “Ben bu işe başlarken bütün prosedürlere uygun olarak müteahhitlik ve emlak belgemi alarak başladım. Ev almak isteyen insanlar emlakçılığı bilen, belgeleri olan ve donanımlı firmaları seçsinler. Ayrıca lütfen kimse sadece krediyle ev almaya kalkamasın, belli bir bütçe yoksa eğer kredi ödemekte zorlanabilirler. Biz satışlarımızı sağlarken müşterimizi düşünerek hareket ediyoruz. Onların daha uygun bir şeklide alım satım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Her müşteriye gerekli aracılığı yaptığımızı düşünüyoruz çünkü müşterimizi ne kadar çok memnun edersek bizim için o kadar iyi bir artı. Bizdeki amaç ve düşünce satana kadar değil, sattıktan sonrada dostluğumuzun devam etmesidir” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.