Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MEHMET AKİF ERSOY VEFATININ 83. YILINDA ANILDI

MEHMET AKİF ERSOY VEFATININ 83. YILINDA ANILDI
28 Aralık 2019 - 10:38

20-27 Aralık tarihleri, “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası” olması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla anıldı.

20-27 Aralık tarihleri, “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası” olması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa; Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, Belediye Başkanı yardımcısı Ercan Yurttaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Fatih Kömür yaptı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinin sunduğu oratoryonun ardından, öğrenciler tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri seslendirildi. Ardından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen “İstiklali Yazanlar” adlı oyun sergilendi. Belediye Kültür Sarayı’ndaki program, Fatsa belediyesinin tatlı ikramı ve Mehmet Akif Ersoy resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.