Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU KENT KONSEYİNDEN İLK ZİYARET FATSA BELEDİYESİ’NE

ORDU KENT KONSEYİNDEN İLK ZİYARET FATSA BELEDİYESİ’NE
28 Aralık 2019 - 9:25

Ordu Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın göreve geldikten sonra ilçe belediyeleri arasında ilk ziyaretini Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a gerçekleştirdi.
Ordu Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın’a Başkan Yardımcısı Salih Zeki Kalyoncu, Genel Sekreter Seyfettin Kızıl, Yürütme Kurulu Üyesi Zeki Mesut Özel, Çambaşı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Pelit’ de eşlik ettiler.

“ORTAK NELER YAPABİLİRİZİ KONUŞUYORUZ”
Ziyarette ilk açıklamayı yapan Ordu Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın, “Görevi devraldıktan sonra tüm ilçe belediyelerine ziyaret etme kararı aldık. Bu nedenle ilk ziyaretimizi Fatsa Belediyesi’nden başlatıyoruz. Hem tanışmak hem de ortak neler yapabiliriz, ne tür çalışma grupları oluştururuz istişarede bulunuyoruz. Biz Büyükşehir Kent Konseyi’yiz ancak ilçelerimizde de küçük kent konseyleri kurarak diyalog içerisinde birlikte şehrimizi daha müreffeh, daha refah sanayiye dönük, turizme, yatırıma dönük daha güzel bir şehir yaratmanın amacını güdüyoruz. Bu ziyaretlerimiz de önümüzdeki üç yıl içerisinde ne tür çalışmalar yapabiliriz bunları konuşmak için ilçelerimizi geziyoruz.” dedi.

“SÜREKLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE OLMAYA HAZIRIZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ise yaptığı konuşmada, “Kent Konseyini bir şehrin sigortası ve aynı zaman itici gücü olarak görüyoruz. Bizim şehrimizde de Fatsa’mızda da uzun yıllardır dillendirilen Kent Konseyi talebi vardı inşallah sizlerin öncülüğünde bununda temellerini atıp kısa vadede ilçemize Kent Konseyi’nin kuruluşunu gerçekleştirmiş oluruz. Sizlerle birlikte koordineli Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde ilimizin ve ilçemizin sorunlarını çözebileceğimiz yeni projeler üretebileceğimiz bir yapı olur. Ben ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kent Konseyinden bizlere bir talep geldiğinde bu talepleri değerlendirebiliriz.” diye konuştu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.