Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA KAYMAKAMINDAN ANLAMLI HEDİYE

FATSA KAYMAKAMINDAN ANLAMLI HEDİYE
08 Ocak 2020 - 12:40

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2018-2019 faaliyet döneminde mütevelli heyet üyesi olarak görev alıp, görev süreleri tamamlanan Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Hami Gülboy ve Kayaca Köyü Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfullah Erat’a görev yaptıkları süre içerisinde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Kaymakam Ömer Lütfi Yaran tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fatsa Kayaca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Erat, “Sn Kaymakamımıza,  Mütevelli Heyet Üyelerine v Vakıf Çalışanlarına teşekkür ediyorum. Beni 2 Yıl boyunca bu göreve layık görerek seçimlerde destek veren kıymetli dernek başkanlarına ve büyüklerime de çok teşekkür ediyorum. Bu plaketi şahsım için değil, yardıma muhtaç kişiler için aldığımı belirtmek İstiyorum. Bundan sonrada yardıma muhtaç kişilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Saygılarımla…” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.