Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP’DEN ESNAF ZİYARETİ

CHP’DEN ESNAF ZİYARETİ
11 Ocak 2020 - 10:29

Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiren CHP Fatsa İlçe Teşkilatı, Fatsa’daki esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Fatsa ve Partileri için önemli kararlar aldıklarını vurgulayan İlçe Başkanı Murat İnanlı, “Bunları da bir an önce uygulamak en büyük görevimiz. En önem verdiğimiz kararlarımızdan bir tanesini bugün hiç vakit kaybetmeden uygulamaya geçtik.
Bugünden itibaren öncelikle esnafımızı ve sokaktaki vatandaşlarımızı ziyaret etmeye başladık. Sevgi Caddemizin Sakarya Ortaokulu tarafından başlayarak Mal Pazarı dediğimiz muhite kadar tüm esnafımız ve vatandaşlarımızla merhabalaştık, hal hatırlarını sorduk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman yanlarında dertlerini sıkıntılarını dinlemeye acılarını ve sevinçlerini paylaşmaya hazır olduğunu, partimizin kapısının tüm yurttaşlarımıza açık olduğunu ilettik.Bizler siyasetle uğraşan insanlar olarak her zaman vatandaşımızın yanında ve onların dertlerine sıkıntılarına tercüman olmalı, yetkililere iletmekle yükümlü olmalıyız. Bu anlamda seçim zamanı demeden her daim ziyaretlerimizi yapmalıyız. Bugün bir kez daha gördük ki hangi partili olursa olsun hemşehrilerimiz siyaset insanlarının seçimden seçime ziyaretlerinden çok rahatsızlar. Ve bizlerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti gözlerinden ve seslerinden anlamak çok kolay. Evet tabi ki bir çok sorun var Fatsa’mızda. Geçmişte olduğu gibi bugünden tibaren de biz bu sorunları dile getirmeye, yetkilileri göreve davet etmeye devam edeceğiz. Memleketimiz Fatsa. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, doyduğumuz şehir. Yapılan her güzel iş takdir edilir. Yanlış görülenler de eleştirilir. Her şey Fatsa için”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.