Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ALİ FEYZİ VE HULİSİ YEREBASMAZ TAHLİYE EDİLDİ

ALİ FEYZİ VE HULİSİ YEREBASMAZ TAHLİYE EDİLDİ
19 Ocak 2020 - 0:18

İlçemizin tanınan fındık tüccarlarından, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve Arda Soğuk Hava Depolarının sahibi Hulisi Yerebasmaz bu gece tutuklu bulundukları Ünye M Tipi Kapalı Cezaevinden tahliye edildi.

Hulusi Yerebasmaz: “Adalet Yerini Buldu”

Fetö/Pdy örgütüne maddi yardım gerekçesiyle dün girdiği cezaevinden bugün tahliye olan Hulusi Yerebasmaz, tahliye sonrası şu açıklamayı yaptı: “Adalet Yerini Buldu! Doğduğum ve doyduğum memleketim Fatsa’da 16 senedir ticari faaliyetlerimi helal kazanç üzerine yürütmekteyim. İşletmesinde toplasan 5 kişi bile çalıştırmayan ve ya hayatı boyunca insanlık namına bir çöpü bile kaldırmayan kişilerin yaptığı eleştirilerden etkilenmedim. Ne işle iştigal ettiğim, kaç kişiye istihdam sağladığım, ilçemin ismini ve Türk Bayrağını ne kadar uzağa taşıdığım herkes tarafından bilinmektedir. Ben ve ailem bu süreçte kimin ne beklediğini ne istediğini öğrenmiş olduk. Kötü günlerde ailemizin yanında olan öncelikle değerli abim Cemal Enginyurt’a, kadim dostum Murat Kaçak’a arayan soran tüm dostlarıma akrabalarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Biz en iyi yaptığımız işe devam ederek Türk Bayrağını ve ilçemizin adından oluşan Fatsa Arda markamızı sonuna kadar taşımaya kararlıyız. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim. M. Hulusi Yerebasmaz”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.