Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ’NDEN STRATEJİK OSKİ HAMLESİ!

FATSA BELEDİYESİ’NDEN STRATEJİK OSKİ HAMLESİ!
20 Ocak 2020 - 16:47

19 İlçe ve 800 mahalleye hizmet veren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Fatsa’da faaliyete başladı. Fatsa’ya değerin üzerinde değer katacak ve hareketli nüfusunun artmasına, 200 kişilik istihdama ayrıca Fatsa’nın altyapı konusunda geri kalmışlığını gidererek Fatsa’nın hak ettiği alt yapıyı tesis etme noktasında da fayda sağlayacağa benziyor.

Fatsa’ya hizmet etmek, stratejik hizmet detaylarını Fatsa’ya kazandırmak Fatsa’ya verilen değerin en belirgin göstergelerinden biri olarak görüyoruz.

Şehrin en önemli ve büyük sorunu alt yapı sorunu olduğu gerçeğini bilmeyen yok. Bu sorunu çözmek ve bu manada geri kalmışlığı bertaraf edip halkın hak ettiği hizmet anlayışına kavuşması için OSKİ Fatsa için çok önemli bir değer diye düşünüyoruz.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar uzun istişarelerin sonucunda OSKİ Genel Müdürlüğü’nün Fatsa’ya taşınmasını sağladı ve görünen o ki Fatsa strateji konusunda üstünlüğü ele geçirdi. Oski’nin Fatsa’ya sağlayacağı faydaları belki şimdi çok ciddi olarak yorumlayamıyoruz ancak gelecekte Oski’nin ne kadar kıymetli bir kurum olduğunu hep birlikte göreceğiz.

“VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, bir açıklama yaparak “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim döneminde Fatsa’ya verdiği söz olan Ordu Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, OSKİ’nin Fatsa’ya kurulması için yapılan girişimlerimizi sonuçlandırdık ve imzalar atıldı” dedi.

Kibar başkan ayrıca; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde Fatsa’mızın bu meyanda ortak havzaya ve hatta Ordu’nun her bölgesine hizmetin daha etkili ve hızlı ulaşması konusunda stratejik öneme sahip olduğu, OSKİ’nin Fatsa’ya kurulması halinde her ilçenin buradan daha etkili ve verimli hizmet alacağı konusunu dile getirdik ve OSKİ’yi Fatsa’ya kazandırdık.

Dolayısıyla bu girişimimizle Fatsa’nın bu zamana dek alt yapı konusunda geri kalmışlığının, yapılan yatırımlardan yeteri kadar pay alamamasının da önüne geçilerek, hak ettiğimiz alt yapı hizmet içeriğini bu vesile ile daha hızlı alacağımız kanısındayım. OSKİ’nin Fatsa’ya kurulmasında emeği geçen verdiği olurla bizleri ziyadesi ile mutlu eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Oski Yönetim Kurulunun değerli üyelerine, Fatsa Belediyesi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu vesile ile; OSKİ’nin Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek OSKİ’nin Fatsa için ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bu sözlerle ifade etmişti.

Uzun yıllar verilen, tutulmayan sözler ve arkasında durulmayan vaatlerle avutulan Fatsa halkı, birleştirici ve kucaklayıcı bir belediye başkanının olması, Fatsa’yı önemsemesi, verdiği sözlerin arkasında durması daha önemli ve değerli yorumlarını yapıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.