Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak; “2 Ay Elektrik ve Su Faturası Almayın”

Murat Kaçak; “2 Ay Elektrik ve Su Faturası Almayın”
30 Mart 2020 - 17:59

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dünya ile birlikte Ülkemizin de içinden geçtiği zor sürece dikkat çekerek, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve Tedaş’a seslendi.

“Bu millet bu zamana kadar önüne koyduğunuz faturayı itiraz etmeden ödedi. İçinde bulunduğumuz zor süreçte şimdi sıra sizde!”

Bu kalender ve vefakâr millet bu zamana kadar faturasını ödedi. Hatta kaçak kullanım yapanların bile faturasını istediniz ona bile itiraz etmedi. Şimdi sıra sizde diyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Bu milletin 2 aylık faturasını almayın” dedi.

Kaçak’ın paylaşımı şöyle;

“Tüm dünyanın belası olan Corona virüsü ister istemez bizim ülkemizde de yayılmaya devam ediyor. Devlet ve Millet olarak önlem almaya çalışıyoruz.

Ben bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm, bu Ülkeyi ve bu şehri seven bir kardeşinizim. Buradan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızdan rica ediyorum, bu kalender ve vefakâr Milletten 2 ay su faturası almayın…

Yedaş’tan ricamız 2 ay elektrik faturası almayın. Bu Millet yıllarca düzenli bir şekilde ödemelerini yaptı sizlere, hatta kaçak elektrik ve Su kullanan kişilerin faturasını millet olarak bize ödettiniz, bizde hiç itiraz etmeden faturalarımıza yansıyan bu tutarları ödedik.

Artık sizde bu milletin yanında olun, ÜLKE bu milletin ülkesi yani hepimiz sizlerin de dediği gibi aynı gemideyiz. Herkes farklı açıdan bakabilir, değerlendirebilir, şuan kalp kırmadan birbirimizi üzmeden, belki de hiç duymadığımız kadar birbirimize ihtiyaç duyduğumuz bir zaman diliminden geçerken lütfen unutmayalım!!!

Hepimiz, zenginimizde, fakirimizde ölümü tadacağız tek gerçek olan budur…”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.