Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ BİR FATSALI

GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ BİR FATSALI
05 Nisan 2020 - 17:43

”Yeni şeyler söyleme zamanı” diyerek siyaset yolculuklarının başladığını söyleyen Fatsalı Sedanur Demircan, hemşerilerinden destek bekliyor.

Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Sedanur Demircan, “Gelecek Partisinin aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ve halkla ilişkiler komisyonu hemşehri derneklerinden sorumlu başkanıyım. Ayrıca İstanbul Büyükçekmece ilçe sorumlusuyum. Şimdi “yeni şeyler söyleme zamanı” diyerek siyaset yolculuğumuz başladı. Yeni şeyleri de geçmişten ilham alarak geleceğe umutla bakanlar, korkulardan sıyrılmış olanlar söyleyebilir. Temeli insan onuru olan partimiz; özgürlükçü, demokrat ve evrensel değerlerden güç alarak müreffeh bir Türkiye için yola çıkmıştır. Ben ülkem ve milletim adına çok mutluyum çünkü siyasi çeşitlilik bize demokrasinin gücünü gösterir. Bu noktada tüm milletimizden ve özellikle hemşehrilerimden desteklerini bekliyorum” dedi.

1990 yılı Fatsa doğumlu olan Sedanur Demircan, İstanbul Büyükçekmece’de ikamet ediyor. İlk orta ve lise eğitimini Fatsa’da, Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünde, yüksek lisans eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesinde tamamladı. Şu anda doktora eğitimi için hazırlanmakta.
Emekli Fatsa Belediyesi personeli Dursun Kalafatoğlu’nun kızı olan Sedanur Demircan, Menderes Demircan ile evli ve bir çocuk annesidir. Eşi ile beraber sağlık sektöründe hizmet vermektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.