Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ 23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI

FATSA BELEDİYESİ 23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI
27 Nisan 2020 - 17:58

Fatsa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Fatsa sokaklarında etkinlik düzenleyerek bayram coşkusunu balkonlara sığdırdı.
Sabah saatlerinde çocuk bandosu ve masal kahramanları eşliğinde ilçenin tüm mahallelerinde şarkılar söyleyerek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı. Üstü açık 23 Nisan aracı, site ve apartman önlerinde durarak çocukların sevdiği şarkılar seslendirildi.
Bu coşkulu kutlamaya kayıtsız kalmayan Fatsalılar evlerinin balkonlarından ve camlarından alkışlarla şarkılara eşlik ettiler.

“KALPLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ATTIĞI SÜRECE BALKONLAR DA BİZE MEYDAN OLUR”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yüreği kadar büyük olan Fatsa’mızın her noktasına ulaşamasak da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece balkonlar da bize meydan olur.
Bu zor günleri el ele vererek atlatıp, yine çocuklarımızın neşesi, coşkusu ve enerjisi ile dolup taşacak sokaklarımız. Bu günler geçecek ve bizler, sağlıklı ve mutlu günlerde yeniden bir araya gelerek, coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisanlarda buluşacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. Yılı ve barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri olarak dünyaya en güzel gözlerle bakan, yaşamak için herkese umut veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.” dedi.
Vatandaşlar ise bayramı mahallelerine kadar getiren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şahsında tüm ekiplere çok teşekkür ettiklerini söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.