Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TEK YÜREK OLDUK

TEK YÜREK OLDUK
27 Nisan 2020 - 18:02

Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezi sahipleri Sercan Özel ve Osman Özel Dorukkent sitesinde düzenledikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 100. yıl dönümünü balkonlarından ve pencerelerinden ay-yıldızlı bayraklar eşliğinde İstiklal Marşı’nı renkli bir organizasyon eşliğinde okuyarak kutladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da Belediye binası önünde yardımcıları ve tüm birim müdürleri ile İstiklal Marşını birlikte okuduktan sonra Dorukkent Sitesi’ne konuk oldu.
Başkan Kibar burada yaptığı konuşmada, “Tarihin her döneminde olduğu gibi bu günleri de dayanışma ruhumuz ile atlatıp güzel günlere kavuşacağız. Barışın sevginin ve kardeşliğin temsilcileri olarak dünyaya güzel gözlerle bakan, yaşamak için herkese umut veren sevgili çocuklar hepinizi sevgi ve muhabbetle öpüyorum. Geleceğimiz, gerçek servetimiz Anadolu coğrafyasının varisleri olan yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız; 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramınız kutlu olsun. 23 Nisan 2020… Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılı. Bir ulusun uyanışının Türk halkının egemenliğini ilan edişinin bağımsız ve güçlü Türkiye’nin temellerinin atılmasının 100. Yılı. Bağımsızlığımızın ve milli irademizin sembolü olan 23 Nisan Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletimizin geleceği olan çocuklara armağan edildi, kutlu olsun. Bu muhteşem gecenin mimari Özel Sevgi Sanat Evi Merkezi sahiplerine ve Dorukkent Sitesi sakinlerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.