Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TORUN “SARAY BÜYÜYOR”

TORUN “SARAY BÜYÜYOR”
25 Haziran 2020 - 18:17

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun CHP Fatsa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında Ülkenin sıkıntılarını ele alın Torun, konuşmalarını açıklayıcı ve özverili bir şekilde gerçekleştirdi.
“Türkiye Yönetilemiyor”
Özellikle “Pandemi sürecindeki sorunları” dile getiren Başkan Yardımcısı Torun, “Covid-19 sürecinde bütün gerçekler ortaya çıktı. Bizi yıllardır haksızca hukuksuzca yönetenlerin bütün boyları önlerine aktı. Görüldü ki bu yapı bizi temsil ediyor. Bu yapı sadece birileri için var. 18 yıldır geldiğimiz nokta ap açık ortada. Dünyada adalet sırasında 190 ülkenin arasında 120. Sıradayız. 2008 yılında bize kişi başına düşen rakam 11 bin dolardı şimdi ise 900 dolara kadar düştük. Bu bize yakışmıyor. Kısacası biz bunları hak etmiyoruz. Bir başka geleceğe, bir başka yarına ihtiyacımız var. Eğer ki olayı sıradanlaştırırsak süreç içerisinde her şeyi normalleştirirsek bu doğru olmaz. Türkiye’de Ak Partiye oy veren gençlerin yüzde kırk sekizi bu ülkede yaşamak istemiyor” şeklinde konuştu.
“Bizim gündemimiz ekonomik sıkıntılarımız olmalı”
“Ülkenin gittikçe gerilediğini, sarayların ise kat kat büyüdüğünü” belirten Seyit Torun, “Türkiye’de ulaşım, sağlık ve eğitim sıkıntılarımız var. Toplumsal birliktelik, adalet sıkıntılarımız var. Bunlar nasıl çözülecek? Bizim gündemimize suni sıkıntıları dayatarak gerçek gündemi unutturmaya çalışıyorlar. Bu bu tuzağa asla düşmeyeceğiz. Bizim derdimiz ekmeğimizin çoğalması ve aşımızın kaynamasıdır” dedi.
haber: Nurcan Şanlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.