Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak’tan Ergün Taşçı’ya: “Neyi, Nasıl Konuşacak?”

Murat Kaçak’tan Ergün Taşçı’ya: “Neyi, Nasıl Konuşacak?”
29 Haziran 2020 - 17:06

Ak Partili Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın “Artık konuşacağım” açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’tan karşılık geldi.
MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı açıklamada “Artık konuşacakmış, Neyi? Nasıl? Neden? Konuşacaksın” dedi.
Murat Kaçak’ın açıklaması şöyle; “Kendi siyasi partine mensup insanları nasıl ve hangi ayak oyunları ile kapının arkasında bıraktım dediğini mi?

Bundan sonra Ordu-Fatsa benden sorulur, benim haberim olmadan yaprak bile kımıldayamaz dediğini mi? konuşacaksın, ne anlatacaksın? Neyi anlatacaksın? Fatsa’mız için yapılması gerekenlere nasıl engel olduğunu mu anlatacaksın. Tamam, hadi bekliyoruz ne kadar samimisin görelim, anlat bakalım…

Bak kardeşim; bizim Fatsalılık hukukumuz taaa Atatürk ilkokulunda birinci sınıfta beraber okuduğumuz, kardeşlik yaptığımız, anamızın çantamıza koyduğu zeytin ekmeği paylaştığımız, hatta oturduğumuz sıranın örtüsünü bu hafta benim anam yıkayacak diye yarıştığımız günlere dayanıyor. Yani demem o ki, gölge etme başka ihsan istemeyiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.