Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAYALI MERKEZ CAMİ MEVKİ YOLUNA KAVUŞTU

TAYALI MERKEZ CAMİ MEVKİ YOLUNA KAVUŞTU
03 Temmuz 2020 - 15:58

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği ekipleri tarafından Tayalı mahallesi merkez cami mevkiinde 60 yıllık yol sorunu yapılan yol çalışması ile çözüldü.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği ekipleri Tayalı mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşların talebini değerlendirerek Tayalı mahallesi merkez cami mevkiinde yol çalışması gerçekleştirdi.
Yapılan yol çalışması Tayalı mahallesi halkını memnun etti.

Tayalı mahallesinden Recep Karataş isimli vatandaş, “Merkez cami mevkiinde 60 yıldır yol sorunumuz vardı. Ben bu sorunumuzu muhtarımıza ilettik ve muhtarımız da Fatsa Belediyesi’ne iletti. Fatsa Belediyemiz de sağ olsun talebimizi değerlendirerek yolumuzu yaptı. Ben başta Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar başta olmak üzere Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederim.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.