Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA KIRSAL MAHALLELERİN YOL KALİTESİ ARTIYOR

FATSA’DA KIRSAL MAHALLELERİN YOL KALİTESİ ARTIYOR
22 Temmuz 2020 - 9:49

Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile kırsal mahallelerde belirlenen programlar dahilinde yolların hem ağını genişletiyor hem de kalitesini her geçen gün artırıyor.

Demirci-Taşlıca Grup yolu, İslamdağ-Beyceli-Fizme grup yolu, Yalıköy-Köseli-Sırakuvancı grup yolundan sonra 1.2 kilometre Kayaköy mahallesi Bolaman yolunda sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Toplam yol uzunluğu 1.2 kilometre olan yolun asfalt çalışması 4 günde tamamlandığı yolun toplam maliyetinin 400 bin TL. Vatandaşların ve muhtarlığın talebi üzerine yapımına başlanan asfalt yol çalışmaları tamamlandı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kırsal mahallelerde filler malzeme ile yol çalışmalarını artık sonlandırmak istediklerini belirterek, “Hedefimiz önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde kırsal mahallelerimizin yollarını beton ya da asfalt yaparak sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.