Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSA YÜKSEL: “CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK ÜRETİCİSİNİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI”

İSA YÜKSEL: “CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK ÜRETİCİSİNİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI”
28 Temmuz 2020 - 17:32

Fındık alım fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa YÜKSEL;
Cumhurbaşkanımızın 2020 yılı fındık alım taban fiyatlarını Giresun kalite fındık için 22,5 TL, levant kalite fındık için 22 TL olarak açıklaması Karadeniz’e ve fındık üreticisine verilen değerin göstergesidir, dedi.

Açıklamalarında fındığa karşı oynanan oyunlara da değinen Yüksel,
Bölgemiz için hayati öneme, ülkemiz için ise en çok gelir getiren tarım ürünü olma özelliğine sahip olan fındık sahipsiz değildir. Fındık üzerinde oynanan her türlü oyun ve manipülatif söylemlere rağmen fındık üreticisinin alın teri karşılıksız bırakılmamıştır.

Fındık fiyatının erken açıklanması da piyasada yaşanabilecek muhtemel manipülasyonların önüne geçmek adına doğru bir inisiyatiftir. Pandemi süreci ve devamındaki etkileri de göz önüne alındığında devletimiz, bütün imkânları ile fındık üreticisinin yanında olduğunu göstermiştir.

Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun şahsında tarım bakanımıza, Ordu Büyükşehir Belediye başkanımıza, bölge milletvekillerimize, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bir kere daha; fındık taban fiyatının bölgemiz, ülkemiz ve çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Hasadımız kolay, mahsulümüz iyi, harmanımız bereketli olsun, dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.