Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA DEMİR ALİ İÇİN BULUŞTU

FATSA DEMİR ALİ İÇİN BULUŞTU
19 Ekim 2020 - 9:25
SMA tip1 Hastası Demir Ali için Fatsa Belediyesi Kadın Meclis Üyelerinin düzenlemiş olduğu Kurabiye Günü etkinliği bugün Fatsa Meydanında gerçekleştirdi.
“Oğlu için her şeyi göze aldığını ve mücadelesine durmadan devam edeceğini” belirten Ezgi Bayraktar, “Bugün burada hepimiz oğlum Demir Ali için buluştuk. Ona umut olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım Demir Ali ayağa kaktığında hep birlikte kırmızı balonlar uçuracağız” dedi.
Gerçekleştirilen programa Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Özbay, Ercan Yurttaş, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve birçok vatandaş katıldı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.