Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KULLANMIŞ OLDUĞU HALI YIKAMA MAKİNASINI KENDİSİ ÜRETTİ

KULLANMIŞ OLDUĞU HALI YIKAMA MAKİNASINI KENDİSİ ÜRETTİ
19 Kasım 2020 - 17:32
İlçemiz Mistem Halı Yıkamanın sahibi Resul Talo, işletmesindeki kullanmış olduğu halı yıkama makinasını kendi imkanlarıyla yaptı.
“Yapımının yaklaşık altı ay sürdüğünü” belirten İşletmeci Resul Talo; “Adını kurtarıcı diye koymuş olduğumuz bu hızlı makinayı yapmak çokta kolay olmadı çünkü otomatik bir makina en ufak bir yanlışta sil baştan her şeyi yeniden yapmak zorundasınız. 6 ay boyunca gece gündüz demeden bitirmeye çalıştım. Bu süreçte kimseden en ufak bir yardım almadım. Bütün parçalarını ellerimle bir bir bizzat kendim işledim” diye konuştu.
Göstermiş olduğu azmiyle Fatsa’da büyük bir ilke imza atan Resul Talo; “Özelliklerini anlatmakla bitiremeyiz. Halıyı görür görmez içini çekiyor ve yıkamaya başlıyor. Üç metrelik bir halıyı ortalama üç dakikada yıkayabiliyor. Su tasarrufu konusunda çok titiz davranıyor ve kesinlikle gereğinden fazla su israfı yapmıyor. Ayrıca bu tür makina çalışmalarına Resul Talo adı altında ara vermeden devam edeceğim. şeklinde konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.