Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MİLLET AÇKEN REKLAMA 2 MİLYON TL

MİLLET AÇKEN REKLAMA 2 MİLYON TL
06 Ocak 2021 - 15:25

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin insanlara evde kal çağrısı yapıldığı dönemde sokak reklamlarına 2 milyon harcamasına tepki gösterdi. Ayrıca SMA hastaları için Ordu Valisi’ne çağrı yapan Adıgüzel’in açıklamaları şu şekilde:

Sokağa çıkma yasakları içerisinde, trafik lambalarında bile “evde kal” yazarken, sokak görselleri, billboard, afiş için Ordu Büyükşehir 2 milyon liralık ihaleye çıkıyor. İhale bugün. Burada iki ihtimal var, ya bir zeka sorunu var, ya da rant adına gözü karartmışlar.

Herkesi tepki vermeye çağırıyorum.

Esnaf kirasını ödeyemiyor. Çalışanları aç kalmasın diye cebinden ya da borçlanarak maaş denkleştirmeye çalışıyor. Ortada açlık sınırının altında yaşayan insanlar varken, eski para ile 2 trilyon lira sokak reklamına, sokağa çıkma yasağında pandemide harcamak istiyorlar. Ordu buna izin vermeyecektir.

Çok önemli bir diğer konu da SMA hastalarının bitmeyen çilesidir. Bilindiği gibi yeni çıkan düzenleme ile SMA hastası ailelerinin yardım kampanyası yapması engellendi ve bu konu valilerin yetkisine bırakıldı. Ordu Valisi daha önce bir SMA hastasının yardım kampanyasına maddi manevi destek vermişti. İnsanlarımızın içini rahatlatmak için kendisinin bir açıklama ile SMA yardım kampanyalarına sıcak baktığını ifade etmesinin olumlu olacağı görüşündeyim. Birçok vali bu yönde beyanlarda bulundu. Ben Ordu Valisinin bugüne kadarki tavrı ile bu yönde bir olumlu yaklaşım göstereceğine inanıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.