Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

FATSA’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
28 Ocak 2021 - 22:55

Türkiye genelinde tebbir ve kısıtlamalara uyumla vaka sayılarının önemli ölçüde düşüş seyrettiği son günlerde Fatsa Belediyesi, aynı titizlik ve hassasiyetle kamu kurumları, ibadethaneler ve belediyeye ait hizmet noktalarını dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Salgın’ın ilk görüldüğü andan itibaren ko

ronavirüsle mücadelesini hız kesmeden devam ettiren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ara vermiyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİLİYOR

Rehavete kapılmadan aktif bir şekilde koronavirüsle mücadelesini sürdüren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, salgının yayılımın azaltılması konusunda  ilçe genelinde kamu binaları, ibadethane ve eğitim kurumları ile belediyeye ait hizmet noktaları özel kıyafetli personeller tarafından dezenfekte ediliyor.

“YENİDEN SAĞLIKLI GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ”

Pandemi ile mücadeleyi vakanın görüldüğü ilk günden bugüne bırakmadıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “  Belediye olarak koronavirüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu manada salgınının yayılmasının önlenmesi için tüm imkanlarımızı  seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz.  Pandemi ile mücadelenin en belirgin yöntemi maske, mesafe ve temizliktir. Bu üç temel kurala riayet ederek zorunlu olmadıkça toplu ortamlardan uzak kalmalıyız. Ülkemiz genelinde tedbir ve kısıtlamalara uyumla birlikte son günlerde vaka sayılarında hızla düşüş olduğunu görmekteyiz. Aşılamalar umut verici. Biraz daha sabrederek yeniden sağlıklı günlere kavuşacak sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geleceğe bakacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.