Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESİ’NDEN KARANTİNADAKİ AİLELERE VİTAMİN DESTEĞİ

FATSA BELEDİYESİ’NDEN KARANTİNADAKİ AİLELERE VİTAMİN DESTEĞİ
10 Şubat 2021 - 10:28

Karantinadaki 230 haneye C vitamini gıda destek paketi kapı kapı dağıtıldı.

Fatsa Belediyesi, koronavirüs nedeniyle Büyükkoç ve Küçükkoç mahallelerinde karantinaya alınan 230 haneye bağışıklık sistemini güçlendirmek için C vitamini gıda destek paketi dağıttı.

TEDBİRLERE UYARAK KAPI KAPI DAĞITIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Koronavirüs nedeniyle 10 gün boyunca evlerinde karantinada kalacak olan  vatandaşların gıda ihtiyaçlarını Fatsa Belediyesi karşılıyor. Pandemi önlemlerine uyarak gıda destek paketi dağıtımını yapan belediye ekipleri evlerinden çıkamayan vatandaşlara kapı kapı gıda destek kolisini ulaştırırken salgının yayılımın önüne geçmek için hanelerini de dezenfekte etti.

“BİRLİK VE BERABERLİK MİLLET OLMANIN HARCIDIR”

Birlik ve beraberlikle zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Salgın’ın yeniden tırmanışa geçtiği bu günlerde, özellikle karantinada olan ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında ilk parti paketlerimizi dağıttık. Pozitif ve bulaşı riski olan hemşehrilerimizin ihtiyacı olan C vitamin destek paketinin vücut direnci konusunda faydalı olacağını düşünüyoruz. Birlik ve beraberlik millet olmanın harcıdır. Bizler bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde biz olabilmenin ve  dayanışmanın gereğini eksiksiz yerine getirmeliyiz. Biz olduğumuz sürece elde ettiğimiz motivasyonla sorunların altından daha güçlü bir şekilde kalkacağız.  “ dedi.

“ 7 GÜN 24 SAAT HEMŞERİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ “

Karantina altına alınan Büyükkoç ve Küçükkoç mahallerinde yaşayan vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler ve uygulamalar bizlerin, sevdiklerimizin, hepimizin sağlığı açısından yapılmakta ve uygulanmaktadır. Pandemi süresince bu tür karantina uygulamaları birçok bölgede uygulanmış sağlıklı ve başarılı sonuçlar elde edilmiştir.  Bu durum, sadece bir tedbir ve geçici bir süredir.  Devletimiz tüm imkan ve olanakları ile vatandaşlarımızın yanındadır.  Bizler de 7 gün 24 saat esaslı hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Karantina  altında  kalan hemşerilerimizin emrindeyiz. İhtiyaçları ne varsa karşılamaya hazırız. Koronavirüs nedeniyle karantinaya alınan hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. “ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.