Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ALTINORDU’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI

ALTINORDU’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI
16 Mart 2021 - 17:00

BÜYÜKŞEHİR’DEN ALTINORDU’NUN DÖRT MAHALESİNE SICAK ASFALT

ORDU’DA KONFORLU ULAŞIMIN KAPILARI ARALANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in asfalt hamlesi sonrası yüzler gülüyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalle yolu daha sıcak asfalt ile buluştu. Mahalle sakinleri ve muhtarlar ise Başkan Güler’e teşekkür etti.

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki, asfalt seferberliği sürüyor. Kent genelinde yaptığı asfalt ve beton yollarla vatandaşlara konforlu bir ulaşım hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen plan ve program dahilinde sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Artıklı, Kovancı, Altunyurt ve Bayadı Mahallelerini kapsayan toplam 8.5 kilometrelik güzergahı sıcak asfalta kavuşturdu.

BİRÇOK NOKTAYA ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLAYACAK

Sıcak asfalta kavuşan yol, birçok noktaya alternatif ulaşım imkanı sunuyor. Asfaltla buluşan Artıklı, Kovancı, Altunyurt, Bayadı mahalleleri ile çevresinde bulunan Arpaköy ve Delikkaya Mahalleleri Çambaşı Yaylası Yolu’na konforlu bir seyahatle ulaşabilecekler. Kovancı Mahallesi’nden Çambaşı Yolu’na çıkmak isteyen vatandaşlar ise Melet Irmağı üzerindeki Kocaali Köprüsü’ne direk geçiş sağlayabilecekler.

MUHTAR ÇAVUŞ: YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ BİR YATIRIMDI

Altınyurt Mahallesi Muhtarı Erdoğan Çavuş, “Uzunisa mahallemizden başlayarak, Artıklı, Altunyurt, Kovancı mahalleri üzerinden Bayadı mahallemize uzanan 8.5 kilometrelik yolumuz sıcak asfaltla buluştu. Aynı zamanda bu yol Altunyurt mahallemiz üzerinden Arpaköy ve Delikkaya mahallelerimize de ulaşım sağlıyor. Bölgemiz adına büyük bir hizmet. Yıllardır beklediğimiz bir yatırımdı.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sıcak asfalta kavuşan ve toplam uzunluğu 8.5 kilometre olan yolda Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çizgi ve levha çalışmaları başlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.