Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN HER YERİNDE

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN HER YERİNDE
28 Nisan 2021 - 12:50

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Kurtuluş Mahallesi Beyazıt Caddesi’nin alt yapısını sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturdu. Cadde üzerinde 2 bin 500 metre uzunluğunda kaldırım çalışması başlatıldı.

Ordu’da, altyapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde ki yaya ulaşımını sağlayan güzergahlarda da hummalı bir çalışma yürütüyor. Sıcak asfalt ve beton yolda devrim niteliğinde çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetleri tamamlayan baskı beton kaldırımlarla, ilçe merkezlerinin çehresini değiştiriyor.

 

BİRÇOK CADDE VE SOKAK YENİLENDİ

Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentte, artan ihtiyaçları karşılayabilmek ve konforlu yaşam alanları oluşturmak için çalışmaların sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Fatsa ilçesindeki birçok sokak ve cadde de altyapı, sıcak asfalt ve baskı beton kaldırımları vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

 

BEYAZIT CADDESİ’NE MODERN KALDIRIMLAR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Fatsa ilçesinde, altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Kurtuluş Mahallesi Beyazıt Caddesi üzerinde baskı beton kaldırım çalışması başlattı. Altyapısı sil baştan yenilenen sıcak asfaltı tamamlanan cadde üzerinde 2 bin 500 metre uzunluğunda baskı beton kaldırım vatandaşın hizmetine sunulacak. Dolmuş ve okul yolu güzergahı da olan yol tamamlandığında, yaya güvenliği için önemli bir hizmet daha hayata geçmiş olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.