Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAYALI MAHALLESİ’DE BETON YOLUNA KAVUŞTU

TAYALI MAHALLESİ’DE BETON YOLUNA KAVUŞTU
10 Haziran 2021 - 23:17
Kırsal mahallelerde yolların kalitesini yükselterek asırlık yollar yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Halkın ulaşım sorunlarını çözerken hem yolları hem de gönülleri yaptıklarını ifade etti.
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün 2021 yılı ikinci kısım 20 kilometre konforlu beton yol programı İnönü ve Dereyurt mahallesinden sonra Tayalı mahallesinde de devam ediyor.
Şehrin dört bir yanında çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Kibar, “Yaz aylarının gelmesi ile hizmetlerimize hız verdik. Gerek şehrimizin imarlı alanlarında gerekse de kırsal bölgelerde 24 esaslı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek en büyük mutluluk kaynağımız. Halkımızın ulaşım sorunlarını çözerek hem yolları hem de gönülleri yapıyoruz. Kırsal mahallelerde asırlık yollar yapıyor, yolların kalitesini yükselterek konforu arttırıyoruz.” dedi.
“YOLUMUZ ÇOK GÜZEL OLUYOR”
Tayalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkurt beton yol çalışmasının Tayalı – Çaldum mevki – Tepecik bağlantısında gerçekleştiğini belirterek, “Beton yol çalışmamız bir hafta önce başladı. Hava şartlarına göre yaklaşık bir hafta daha çalışmamız devam edebilir. Bu yolumuz açılalı, 10 yıldan fazla oluyor. Yolumuz çok bozuktu, perişan haldeydi. Vatandaşlarımız çok sıkıntı çekiyordu. Yolumuzun çevre köy ve mahallelerimize bağlantısı var. Tepecik mahallesi, Aslancami mahallesi ve Kayaköy mahallesine ulaşım sağlanabiliyor. Yolumuza önceden malzeme serildiği zaman bir yağmur da olduğu gibi gidiyordu, verilen emekler ziyan oluyordu. Şu anda çok güzel oldu. Yolumuzun beton yapılmasında başta Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak üzere Kırsal Kalkınma Müdürü Harun Durmaz’a ve ekibine mahalle halkım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.