Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da bir vefa sergisi…

Fatsa’da bir vefa sergisi…
06 Eylül 2021 - 18:12

İlçemizde tek özel hastane olarak hizmet veren Medi-Tech Hastanesi öyle bir sergi açılışı yaptı ki katılan herkesi duygulandırdı.

Şu anda kanser tedavisi gören, Başhekim İsmail Balcıoğlu’nun fakülteden arkadaşı olan Amasyalı Kadın Doğum Uzmanı Dr. Servet Kemaloğlu’na ait el emeği göz nuru, her bir ince detayına kadar kara kalem ile yapmış olduğu harika resimler pano haline getirildi. Hastanenin merdivenlerine asılan tablolar için 5 gün sürecek serginin açılışı yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Medi Tech Hastanesi Başhekimi İsmail Balcıoğlu; “Servet Kemaloğlu, Samsun Doğumevinden ağabeyimdir. Benden 4 yaş büyüktür. Kendisi hastalığı sebebiyle hekimliği bırakmak zorunda kaldı. Yaşamdan hiçbir zaman kopmadı. Resimler çizdi, kitaplar yazdı. Bizim burada yaptığımız ahde vefadır. Emeğe saygıdır. Karakalem ile yapılan fotoğraflar kolay bir iş değil. Binlerce fotoğraflar çizdi, binlerce sayfa kitap yazdı. Sergide ki resimler asılları değil kopyalarıdır. Kendisine çok büyük bir saygı duyuyoruz. Ahde vefa sebebiyle kendisine küçük bir sergi düzenledik” dedi.

Vaktinin çoğunu kitap yazarak, resim çizerek geçiren Servet hocada açılışa telekonferans yöntemiyle bağlandı. Yakın arkadaşı olan Medi Tech Hastanesi Başhekimi İsmail Balcıoğlu’na ve serginin organizasyonunu sağlayan Hastanenin Kurumsal Pazarlama personel Hilal Serin’e bu anlamlı davranışlarından dolayı minnet duygularını aktardı.

Not: Bu harika sergiyi görmek isterseniz Medi Tech Hastanesinin merdivenlerinde bulabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.