Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU’DA 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

ORDU’DA 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI
19 Mayıs 2023 - 16:00

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINA YOĞUN İLGİ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Altınordu ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Ordu Valiliği’nce hazırlanan kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Düzenlenen programa Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekilleri, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve protokol üyeleri katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından bir konuşma gerçekleştirerek, bu anlamlı günün 104’üncü yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

SPORCULAR DAMGA VURDU

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları başta olmak üzere, öğrenciler ve gençler tarafından hazırlanan jimnastik, tekvando, judo, karate ve çeşitli gösteriler programa damga vurdu.

BAŞKAN GÜLER: “ARTAN ANLAM VE İNANÇLA 19 MAYIS’I KUTLUYORUZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anama Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla duygu ve düşüncelerini paylaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, artan anlam ve inançla 19 Mayıs’ı kutladıklarını söyledi.

Başkan Güler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.