Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MECLİSTE ZİYARET ETMEYİ İSTERDİK

MECLİSTE ZİYARET ETMEYİ İSTERDİK
16 Ekim 2023 - 10:33
Hatırlarsanız canlı yayın programlarımızın başlangıcında her defasında “Fatsa’nın sorunlarını bilen, çamurlu yollarında gezmiş, yağmurunda ıslanmış, sokağa çıktığında bir çok kişiyle selam alıp verebilen, kısacası Fatsa’nın kalbinden bir milletvekili istiyoruz” diye yaptığımız kampanyayı ısrarla sizlere aktarmıştık.
Partiler milletvekili sıralamasını açıkladıklarında bu kampanyamıza en yakın isim Ak Parti’nin 4. Sıra milletvekili adayı İsa Yüksel’di. Ancak maalesef seçilemedi. Seçilebilseydi Fatsalıların Ankara’da ki sesi olacaktı.
Bugün İsa Yüksel’i ilçemiz Dereüstü Caddesi’nde bulunan işletmesinde ziyaret ettik. Uzun uzun hem süreci hemde Fatsa’yı konuştuk.
İsa Yüksel; “Seçilememiş olmamız bizi hizmet etmekten geri durduramaz. Kaldığımız yerden ilk günkü gibi heyecanla Fatsamız ve yöremiz için hizmetlerimize devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.
Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederiz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.