Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AKSARAY’DA TÜYLER ÜRPERTEN OLAY!

AKSARAY’DA TÜYLER ÜRPERTEN OLAY!
07 Mayıs 2024 - 10:32
Geçen hafta Aksaray’da polisin yaptığı incelemelerin ardından intihar ettiği belirlenen Abdullah Köse’nin, mezarı açılarak ateşle yakıldı.
Abdullah Köse’nin ölmesi üzerine kendisine 400 bin lira borç veren Aladdin Y. ödeme günü olan 20 Nisan tarihi akşam saatlerinde mezarı başına gitti.
Aladdin Y. sosyal medyasından canlı yayını da açıp ölen şahsa yönelik canlı yayında “Kaçmak öyle kolay değil, seni toprağın altında yakacağım” dedi. tüm yaptıklarını görüntülü olarak yayınlayan ve mezarın bir kısmını açan Aladdin Y. daha sonra mezara yanıcı bir madde dökerek ateşe verdi. ölen şahsa yönelik küfürler edip hakaretler eden Aladdin Y., “Evet Apo, döndük dolaştık geldik bak. Kaçmak öyle kolay veya basit değil kardeş. Nereye kaçıyorsun sen? Ezanlar şahit olsun, benim paramı öyle yiyip gidemezsin, eyvallah çekemem. Çoluğumun çocuğumun rızkını sen ye diye vermedim” dedi.
GÖZALTINA ALINAN ŞAHIS SERBEST BIRAKILDI
Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Şubesi ekipleri de açılan mezarı tekrar kapattı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen Aladdin Y. buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca “Adli kontrol şartı” ile serbest bırakıldı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.