Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MEHMET KOCATÜRK’E GEÇMİŞ OLSUN

MEHMET KOCATÜRK’E GEÇMİŞ OLSUN
12 Mayıs 2018 - 9:22

Halı saha maçında aşil tendonu koparak ağır sakatlanan Fatsa Yaşamspor Kulüp Başkanı Mehmet KOCATÜRK, Ordu’da özel bir hastanede ameliyat oldu.

Geçirdiği ağır sakatlık sonrası 7 Mayıs Pazartesi günü aşil tendonu ameliyatına alınan Mehmet Kocatürk, evinde istirahat ederek sağlığına kavuşmayı bekliyor. Ameliyatının başarılı geçtiğini ifade eden Kocatürk, “Böyle durumlarda dost ve arkadaşların arayıp sorması insana büyük moral veriyor. Ameliyatım sonrası gerek yurt dışından, gerek de yurt içinden arayan, soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Diğer yandan işinin uzmanı olan doktorum Osman Koray’a başarılı geçen operasyonu için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Mehmet KOCATÜRK’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ali Eren12 Mayıs 2018 / 13:15Yanıtla

Sayın başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.