Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ETEM KİBAR, ESNAF ve VATANDAŞLARLA BİR ARADA

ETEM KİBAR, ESNAF ve VATANDAŞLARLA BİR ARADA
13 Şubat 2019 - 16:52

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürürken gittiği her yerde en güzel şekilde karşılanıyor.

Kapısını açarak ‘bereketli günler’ dilediği her esnaf ve elini sıkarak sohbet ettiği her vatandaşın gönlünde taht kuran Belediye Başkan Adayı Kibar, fotoğraf isteklerini geri çevirmiyor ve tek tek hatıra fotoğrafı çekiniyor.

Her yerde samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Adayı Kibar’ın duruşu,  ilçede pozitif bir hava oluşmasına ve umutların yeniden yeşermesine vesile olurken, ilçede diğer partilerin adaylarıyla olan sohbeti ve yakınlığı ise birleştiren bir siyasi anlayıştan dolayı kamuoyunda takdir görüyor.

Gönül Belediyeciliğine uygun şekilde yol alan Başkan Kibar, vatandaşın istek ve taleplerini geri çevirmiyor ve elinden gelenin fazlasını yapmak için yola çıktığını belirtiyor.

Başkan Kibar’a ziyaretleri esnasında AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Sn. İsa Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor.

Vatandaşın zor gününde de yanında olmak için ilçedeki her cenazeye katılım sağlayan Başkan Kibar, burada her kesimden insanla tokalaşıyor ve taziyelerini iletiyor ancak diğer adayların aksine, cenazelerde kesinlikle fotoğraf çekinmiyor ve siyasete yeni bakış açısı kazandırıyor.

Son olarak Reşadiye Caddesi ve Dere Üstündeki esnafları ziyaret eden Kibar, burada hasbihal ederek, istek ve taleplere kulak verdi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kibar, ilçedeki esnafından vatandaşına herkese dokunmaya çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretlere ilk olarak şehir merkezinden başladıklarını ifade eden Kibar, “Kentle bütünleşme anlamında, kentin merkezi alanlarında yönetsel anlayışımızı hissettirmek için esnafımızı tek tek geziyoruz. Önümüzdeki günlerde kırsal bölgelerde ve hiç erişim sağlanmamış alanlarda halka dokunmak suretiyle de sağlıklı bir seçim çalışması yürüteceğiz. Partimizin tüm kademeleriyle en ücra bölgelere dahi giderek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımızın beklentileri çok fazla, ilçede farklı bir heyecan var.  Vatandaşımın yüzünü kara çıkartmayacağız ve ilçemizi ve mahallerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.