Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SERKAN ÇALIK DURDURULAMADI! FATSA BELEDİYESPOR 3-1 KAZANDI

SERKAN ÇALIK DURDURULAMADI! FATSA BELEDİYESPOR 3-1 KAZANDI
04 Kasım 2018 - 20:03

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ilçemizin takımı Fatsa Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Halide Edip Adıvar Spor Kulubü’nü (HEASK) 3-1 mağlup etti.

Kendisinden çok şey beklenilen fakat sezon başlangıcından bu yana vasat bir görüntü çizen eski Galatasaraylı futbolcu Serkan Çalık bu maçta müthiş futbol oynadı. Attığı 2 gol ile hem takımına 3 puan getirdi hem de tribündeki taraftarları coşturdu. Serkan’ın bir golü de faul gerekçesi ile verilmedi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol oynayan ve sürekli rakip kaleye baskı yapan taraf olan Fatsa Belediyespor, 24. Dakikada Selim’in ayağından bulduğu gol ile öne geçti. 1-0

Bu golden tam 13. Dakika sonra HEASK bir penaltı kazanarak Habib’in ayağından golü buldu ve skoru eşitledi. 1-1

Maçın ilk yarısı bitmek üzereyken Fatsa Belediyespor 1. Golü atan Selim’in ayağından penaltı kaçırdı. İlk yarı bu skor ile bitti.

İkinci yarı konuk ekibi kendi sahasına hapseden Fatsa Belediyespor ünlü oyuncusu Serkan Çalık’ın ayağından bulduğu goller ile sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Maçtan bir gün önce Fatsa Belediyespor’un Teknik Patronu Can Güven’in babası vefat etmişti. Acısını bir kenara bırakarak takım ile sahada ki yerini alan Can Güven’e taraftarlar ayrı bir ilgi gösterdi. Sahada oynanan güzel futbol ve beraberinde gelen 3 puan, tecrübeli hocanın bir nebze acısını unutturduğu gözlemlendi.

Stat: Fatsa İlçe

Hakemler: Önder Turgay Demirdak, Arda Darcan, Melih Kurtuluş

Fatsa Belediyespor: Ömer, Hüseyin, Rıdvan, Oğuzhan, Ercüment, Ali, Selim, Yakup, Serkan, Ozan Can, Fatih

HEASK: Süleyman, Evren, Metehan, Halil, Habib, Hüseyin, Emre, Bartın, Cihan, Gökhan, Hakan

Goller: Selim Dilli (dk. 24), Serkan Çalık (dk. 68 ve 88) (Fatsa Belediyespor), Habib Uzun (dk. 37 pen.) (HEASK)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.