Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GELECEĞİN FUTBOLCULARI DUMLUPINAR İLKOKULUNDA

GELECEĞİN FUTBOLCULARI DUMLUPINAR İLKOKULUNDA
08 Ocak 2020 - 14:54

Futbola yeteneği olan ilkokul öğrencileri Fatsa Dumlupınar İlkokulu’nda yetişiyor.

Çocukların geleceğe daha iyi ve güvenilir bir şekilde adım atabilmeleri için küçük yaşta futbola yeteneği olan öğrenciler belirlenip sınıf öğretmenleri İbrahim Kalafat ve Halil İbrahim Yaran koordinatörlüğünde çalışmalar yapılıyor. Ayrıca bu sayede çocuklar yıl sonu takım maçlarına da hazırlanmış oluyor.

Fatsa Dumlupınar İlkokul Öğretmeni Halil İbrahim Yaran, “Bizler burada İbrahim Kalafat öğretmenimiz ile birlikte öğrencilere ders dışı egzersiz eğitimleri yaptırıyoruz. Okulumuzdaki futbola yetenekli öğrencileri 3 haftalık bir süreçte belirledik ve 2,3 ve 4. Sınıfta okuyan çocuklarımızı alarak haftada 2 gün ikişer saat olmak üzere çalışmalarını yaptırıyoruz.  Çocuklara burada futbol ile ilgili uygulamaları bilgiler vererek futbolun inceliklerini anlatıyoruz ve kurallarını öğretiyoruz. Bunun bir oyun oluğunu yenme ve yenilmeyi kabullenmeleri gerektiğini anlatarak dost bir şeklide oynamaları gerektiğini göstermiş oluyoruz. Burada belki de geleceğin futbolcularını yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın içinde gayet yetenekli olanlar var. Güzel bir şekilde paslaşıp şut atabiliyorlar. İnşallah ümidimiz Türkiye de binlerce okullardan da iyi oyuncular yetişip kendi kulüp takım oyuncularımız çıkarak Milli Takımlarımızda oynayıp başarılı olurlar. Amacımız ülkemizi başarıya taşımalarıdır. İnşallah bu öğrencilerimizde bu yaşta yetişmeye başlayacaklar. Okulumuzda bu kadar gencimizin yeteneğini varken gelecek onlarda diye düşünüyorum. Yıl sonunda okul takım maçlarımız oluyor ve onlara da hazırlanmış oluyorlar” dedi.

Fatsa Söz Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.