Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI

FATSA BELEDİYESPOR BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI
10 Ocak 2020 - 11:51

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Bekar bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

“FATSA BELEDİYESPOR KENDİ DEĞERLERİ İLE YENİDEN BÜYÜYECEK!

Bize birisi, “Fatsa Belediyesporlu olmayı tarif et; neler söylemek istersin?” dediğinde heyecanla şu cümleyi  söyleyebiliriz. Fatsa Belediyesporlu olmak, insanın içinde kor olan tarifsiz bir sevda ve şereftir. Bizim Fatsaspor’a bakış açımızın da, sevdamızın da tarifi bu şekildedir.

Tarihinde bir çok başarılara imza atmış, Futbolun sporcu anlamında ki en yüksek mertebesi olan “Milli Takım Kaptanını” yetiştirmiş Fatsa Belediyesporumuzun bu günkü bulunduğu yeri hak etmediğini, asla olması gereken yerinin bu olmadığını biliyoruz. Ancak her takımda olduğu gibi hayatın gerçekleri içerisinde var olan inişler ve çıkışları maalesef kulübümüzde de yaşadı.

Bizler göreve geldikten sonra, Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla bir eylem planı hazırlayarak işe koyulduk. Elbette ki elimizde sihirli bir değnek yok! Ancak olması gerekeni yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir toplantı yaparak  tüm detayları istişare ettik. Borçlarından dolayı transfer tahtası kapanan ve transfer yasağı gelen kulübümüzün transfer tahtasını açtırarak ara transfer döneminde hiç zaman kaybetmeden ihtiyaç olan bölgelere“BEŞ” sporcu transferi yaptık.

Bu sezon hedefimiz; kayyumdan devraldığımız takımımızın, borçlarını ödeyerek ligde kalmasını sağlamak, önümüzde ki sezon ise yeni bir vizyon ve anlayışla Fatsa Belediyespor’un misyonuna hizmet edecek taraftarımızı mutlu edecek takımı, alt yapısı ile kurmaktır.

Bu süreçte başta Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak üzere Fatsa Belediyespor taraftarımız gereken hassasiyeti gösterip, kulübümüze sahip çıkmıştır.

Fatsa Belediyespor’un hak ettiği yere gelmesi için canla başla çalışıp, emeği geçenler ile başarısız olmasını isteyip bundan nemalanmayı umanları, dolayısıyla bu sürece destek ve köstek olanları tarih yazacaktır.

İkinci yarı bu hafta sonu sahamızda oynanacak olduğumuz Turgutlu Belediyespor maçı ile başlıyor. Takımımızda tüm eksikler tamamlandı ve takımımız lige hazır.

Özellikle futbolda taraftar desteği olmadan başarılı olmak imkansız… Gece gündüz demeden çalışıp takımımızı hak ettiği yere getirmek için taraftar desteği şart.

Başarmak için biz hazırız…

Kimsenin şüphesi olmasın ki; Fatsa Belediyespor başarılı günlerine geri dönecektir.

Fatsa Belediyespor Yönetim Kurulu, Teknik Kadrosu, Sporcuları ve Taraftarları ile bir bütündür. Bu bütünlüğün, birlikteliğin başarıya yansıması için gereken ne ise yapılacak ve bu birliktelik Fatsa Belediyespor’u hak ettiği yere getirecektir.

Bizim için başarı yolculuktur, bir varış noktası değil!

Saygılarımla…

Adem BEKAR

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.