Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’NIN HER MAHALLESİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR

FATSA’NIN HER MAHALLESİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
26 Eylül 2023 - 8:32

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü her bir mahallenin konforlu ulaşım ağına ulaşması için canla başla çalışıyor. Bu doğrultuda Yenikent mahallesinde 3.2 kilometre sathi kaplama asfalt yol yapım çalışması tamamlanırken Ilıca mahallesinde 4.2 kilometre sathi kaplama asfalt yol yapım çalışması tamamlanmak üzere.

KONFORLU ULAŞIM HEMŞERİLERİMİZİN HAKKI
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçeye yaptıkları her hizmetin bu uğurda harcadıkları her emeğin harcadıkları her mesainin vatandaşları konforlu ulaşıma kavuşturma arzusunda oldukları için olduğunu belirterek, “Şehrimizin her noktasında hemşehrilerimiz için daha güzel ve yaşanılabilir bir kent oluşturma gayreti ve çabasıyla hizmetlerimizi yürütmeye devam ediyoruz. Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Her mahallemizin ulaşımdaki konforunu arttırmak, şehrimizi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Zaman ve mesafe gözetmeksizin çalışan ekibimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.