Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA CENAZE İLANI-11.05.2018 3 VEFAT

FATSA CENAZE İLANI-11.05.2018 3 VEFAT
11 Mayıs 2018 - 9:20

Yukarı Tepeköy Mahallesi Sakinlerinden Merhum Hüseyin Öztürk’ün Oğlu, İlçemiz Esnaflarından Yılmaz Öztürk’ün Abisi, Aydın, Merhum Tahsin, Abdullah Ve Sabri Öztürk’ün Babası, Muzaffer Öztürk Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Yukarı Tepeköyü Merkez Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Salihli Mahallesi Aşağı Çatak Semti Sakinlerinden Mehmet Erdem’in Eşi, Emine Erdem Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Aşağı Çatak Mahallesi Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Çamaş İlçesi Söken Mahallesi Sakinlerinden Fuat Sağır’ın Oğlu, Hacı Mevlüt Geçtin’in Yeğeni, Samet Sağır Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Söken Mahallesi Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.