Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KULAK KÖYÜ DERNEĞİ EROL DİNÇ’E EMANET

KULAK KÖYÜ DERNEĞİ EROL DİNÇ’E EMANET
12 Mayıs 2018 - 23:06

İlçemiz esnaflarından DİNÇ ELEKTRİK sahibi Erol DİNÇ Kulak Mahallesi Dayanışma, Yardımlaşma, Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı seçildi.

Fatsa Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup YEŞİLTAŞ’ın divan başkanlığını yaptığı olağan genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Gerekli katılımın sağlandığı genel kurulda dernek başkanlığına seçilen Erol DİNÇ, yönetim kurulu üyelerinin ve mahalle halkının isteği üzerine başkan olduğunu dile getirerek; “Öncelikle beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmekten onur duyacağım. Derneğimize, yani bizlere mahallemizin tanıtımı ve gelişmesi adına büyük görevler düşüyor. Derneğimizin bir önceki başkanı Cabir YÜKSEL’e hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Eski Başkan Cabir YÜKSEL ise, “Bizleri kırmayıp bu görevi üstlendiği için Erol DİNÇ kardeşime şahsım ve yönetim kurulu aynı zamanda kulak mahallesi adına teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi ve hizmetine başkan yardımcısı olarak devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.