Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OFLU HOCA FATSA’da

OFLU HOCA FATSA’da
01 Haziran 2018 - 17:31

Fatsa Belediyemizin düzenlediği ramazan etkinlikleri çerçevesinde Oflu Hoca olarak tanınan sinema oyuncusu Çetin Altay Fatsalılarla buluştu.

Oyuncu Buket Dereoğlu’nun da katıldığı söyleşide Oflu Hoca yaptığı esprilerle izleyicileri kahkahalara boğdu.

Fatsa 15 Temmuz Özgürlük Meydanı’nda Fatsalı tiyatro sanatçısı İlker Taze’nin meddah gösterisi ile başlayan etkinliklerde sinema oyuncusu Oflu Hoca Çetin Altay ve yine sinema oyuncusu Buket Dereoğlu da sahneye çıktı. Fatsalıların geceye ilgisi büyük oldu.

Oflu Hoca Çetin Altay’a Fatsalılar, oruç ile ilgili ilginç sorular yönelttiler. Oflu Hoca bu sorulara esprili cevaplar vererek izleyenleri güldürdü.

Oflu Hoca Çetin Altay; “yeni bir film çekecek misiniz” sorusuna, “Bu hafta yeni bir filme başlıyorum, Temmuz ayında bir film çalışmamız daha var. Bu sene 2-3 tane film çekeceğim. Güzel kadroyla değişik film çekimlerimiz olacak” şeklinde cevap verdi.

Oyuncu Buket Dereoğlu’ da Temmuz ayında başlayacak bir film çekimi olacağını ifade ederek, “Ama ben tiyatro oynamayı daha çok seviyorum” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Oflu Hoca Çetin Altay ve Buket Dereoğlu’nu söyleşi  sonrası sahneye çıkarak tebrik etti ve yaptığı konuşmada, “Geride kalan günlerde de yine Fatsa halkımızı buraya bekliyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi eğlenceler diliyorum. Ramazanınız mübarek olsun, ibadetleriniz kabul olsun” dedikten sonra oyunculara çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Oflu hoca Çetin Altay ve Buket Dereoğlu sahneden indikten sonra Fatsalılar kendileri ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarış ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.