Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BODRUM’DA FATSALI DÜĞÜNÜ

BODRUM’DA FATSALI DÜĞÜNÜ
11 Temmuz 2018 - 9:29

Hulusi Tanrıkulu ve İpek Aktaş dünya evine girdi

Fatsa’da ilk sanayi kuruluşunu gerçekleştiren iş adamı hemşerimiz Mazhar ve Gül Tanrıkulu çiftinin oğlu Hulusi Tanrıkulu ile İstanbullu iş adamı Nazif – Çela Aktaş çiftinin biricik kızları İpek Aktaş hayatını birleştirdi.

Çiftin düğün töreni Bodrum Mandarin Oriental Otel’de Aytül-Yonca organizasyonun katkılarıyla 9 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşti.

İlçemizden 1350 kilometre uzaklıkta gerçekleşen düğünde Fatsalı dostları da Tanrıkulu ailesini yalnız bırakmadı.

Düğüne katılan Tanrıkuluların kadim dostlarından Mehmet Cevahir duygularını şöyle dile getirdi: “Bu kadar uzaktan geldik, ama bin bir gece masallarındakine benzer bir düğün oldu ve gelmemize fazlasıyla değdi. Mazhar Tanrıkulu arkadaşımızın iş dünyasından hatırı sayılır dostlarıyla tanışma fırsatımız oldu. Ayrıca dünyaca ünlü bir topluluk olan müzik grubunu da hayranlıkla dinledik. Bu yaşıma kadar katıldığım düğünler içerisinde belleğimde kalan birkaç düğünden biri oldu diyebilirim. Genç çifte mutluluklar diliyorum.”

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlencenin ardından katılanlara tek tek teşekkür eden çiftin aileleri çok mutlu bir gece geçirdiklerini dile getirdiler.

Biz de Fatsa Söz Gazetesi olarak çifte mutluluklar diliyor, ailelerini de kutluyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.