Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ YAPILDI

YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ YAPILDI
11 Temmuz 2018 - 9:19

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ etkinlikleri kapsamında Ordu’ya gelen Murat Boz, Ordululardan büyük ilgi gördü.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni düzenlediği konsere binlerce kişi katıldı. Konserde son çıkardığı albümden parçaları seslendiren Murat Boz, kalabalığı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Sempatik tavırları ve eğlenceli sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken Murat Boz, alanı dolduran binlerce hayranına iki saati aşkın bir süre boyunca unutulmaz bir gece yaşattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bundan sonra her ay bir açılış yapacaklarını ve her açılışta ünlü sanatçıların konser vereceği müjdesini verdi.

MURAT BOZ ORDU’YA HAYRAN KALDI

60 BİN KİŞİLİK AYIŞIĞI MEYDANI HINCA HINÇ DOLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline gelen Ayışığı Meydanı Ordu tarihinin en büyük konserine ev sahipliği yaptı. Yaza Merhaba Etkinliği kapsamında organize edilen Murat Boz konserine katılan yaklaşık 60 bin kişi alanı hınca hınç doldurdu.

BAŞKAN YILMAZ, “ORDU’DA HER AY BİR SANATÇIMIZI AYIŞIĞI MEYDANI’NDA AĞIRLAYACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen Ayışığı Meydanı’nda düzenlenen konserde Murat Boz’a çiçek takdim eden Başkan Enver Yılmaz, “Ülkemizin yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan biri olan Murat Boz’u ve ekibini ilimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Etkinliğimize Giresun, Samsun ve Trabzon’dan birçok vatandaşımızın katılım sağlaması güzel bir iş ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Ordu’da her ay bir sanatçımızı bu meydanda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

MURAT BOZ, “ORDU’YA GELMEKTE GEÇ KALMIŞIM”

Sahnede gösterdiği performansla meydanı dolduran on binlerce kişiye büyük coşku yaşatan Sanatçı Murat Boz ise Ordu’ya ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını söyleyerek, “Ordu’ya gelmekte geç kalmışım” dedi.

“Yaza Merhaba” etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Murat Boz konserinde yaklaşık 60 bin kişilik Ayışığı Meydanı hınca hınç doldu. Etkinlik Murat Boz’un şarkılarından derlediği muhteşem konser ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.