Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇINAR FESTİVALİ 16 AĞUSTOS’TA

ÇINAR FESTİVALİ 16 AĞUSTOS’TA
17 Temmuz 2018 - 15:41

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Fatsa ilçesinde yayın yapan medya temsilcileri ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, bir süre ara verilen Çınar Festivali’nin tekrar başlayacağının müjdesini verdi.

Başkan AKTEPE; “Çınar Festivalini 16-19 Ağustos tarihleri arasında yapacağız, festivalimizi 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız” açıklamasında bulundu.
Fatsa Çınar Festivalinin 16 Ağustos 2018 Perşembe günü 15 Temmuz Özgürlük meydanında saat 18.00’da başlayacağını açıklayan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “16-19 Ağustos tarihleri arasında festivalimiz olacaktır. 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız” dedi.

Basın mensuplarını Başkanlık makamında ağırlayan Başkan AKTEPE; “Yaklaşık 3 ay önce eski Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın milletvekilliği için istifa etmesinin ardından belediye meclisimiz tarafından belediye başkanı seçildim. 3 aydır bu görevi yürütüyorum. Göreve ilk başladığım zaman Fatsalı ve bölgede ki hemşerilerimin öncelikle istemiş oldukları taleplerin başında Çınar Festivali geliyordu. Gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik, çalışmalarımız arasında konserler, futbol, basketbol etkinlikleri, çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik etkinlikler yer alacak. 16-19 Ağustos tarihleri arasında festivalimiz olacaktır. 4 gün olarak programladık. Festivalimizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini çok önemsiyoruz ve gerçekleştirmek için büyük gayretler gösteriyoruz. Eğlenceli ve amacına uygun bir etkinlik olacak” dedi.

Gerçekleşen toplantıda Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu’da hazır bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.