Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FADEF BAŞKANI YAKUP YEŞİTAŞ; “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ!”

FADEF BAŞKANI YAKUP YEŞİTAŞ; “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ!”
24 Temmuz 2018 - 13:41

Fatsa Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Yeşiltaş gazetemize federasyonun faaliyetleri hakkında açıklama yaptı.

Başkan Yakup YEŞİLTAŞ; “Fatsa Dernekler Federasyonu’nun (FADEF) içerisinde; fikri, düşüncesi, ideolojisi, mezhebi ve inancı ne olursa olsun, bir aidiyet olgusu misyonu hâkimdir. Hangi düşüncede, hangi fikirde olursa olsun, federasyon, üye derneklerimizin üzerinde bir çadır gibidir. Güneş örtü gibi, o örtünün gölgesinde ve altında kendisini fotografik olarak ait hissetme duygusu içerisinde olduklarını görüyorum. Netice itibariyle, esas olan insani değerler, insani vasıflar ve insani kriterler ön plandadır. Fatsa Dernekler Federasyonu olarak da bunu çok önemsediğimizi de belirtmek istiyorum.

Çünkü bizim çatının altında ayrım yoktur, ayrımcılık yoktur, ötekileştirme yoktur. Sevginin dayanışmanın, gönüllüğün ve birlikteliğin gücü vardır. Var olmaya da devam edecektir. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla, Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kaynaşma ve dayanışma günüdür. Fatsalı olmak bizim için ortak değerdir, ortak buluşma noktamızdır.

FADEF olarak kısa sürede tüm derneklerimize ulaşıp gücümüzü artırmak istiyoruz. Dolayısıyla daha fazla dernek ve delegelere ulaşmak, federasyonumuza yeni bir heyecan ve güç kazandıracaktır. Bunun için vefalı arkadaşlarımızla bu zamana kadar özverili olarak çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Kartopu gibi olan federasyonumuzun aldığı kararlarla çığ gibi büyütmeye çalışıyoruz. Büyümeye de devam edeceğine inanıyoruz. Dokuz tane birbirinden değerli derneklerimiz gücümüze güç katmışlardır. Dernek sayımız 29 olup, önümüzdeki günlerde bu sayının daha da artacağına inanıyoruz.

Fatsa Dernekler Federasyonu’na (FADEF) bu zaman kadar gücümüze güç katarak sinerji oluşmasına vesile olan, katkı ve destek veren tüm delegelere, dernek başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.