Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’YA YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI

FATSA’YA YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI
28 Temmuz 2018 - 16:17

Fatsa’nın Dereüstü olarak bilinen Ahmet Cevat Güvenkaya caddesinde bulunan otopark alanına Fatsa Belediyesi tarafından yöresel ürünler pazarı yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Yöresel Ürünler Pazar’ında inceleme yapan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe; “Bu uygulamayı bu zamana kadar bir çok defa yapmayı düşündük ancak bu zamana denk geldi. Şehir merkezinde artık tekerlekli arabalardan oluşan tezgâhlarda balık, kiraz, fasulye gibi ürün satışlarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Dereüstü caddesindeki otoparkımızı Yöresel Ürünler Pazarı yaptık. Burada sezonuna göre köylerden gelen yöresel meyveler sebzeler satılacak. Yöresel Ürünler Pazarı elma, armut satılan manav gibi olmayacak. Burada 4 mevsim yetişen ürünler satılacak. Yöresel ürünler pazarında seyyarlar için tezgahlar oluşturduk. Bu yöreye ait olan meyve sebze burada satılacak. Manav ve balıkçılık mantığında satış yapanlara Yöresel Ürünler Pazarında yer vermeyeceğiz ve şehir merkezinde satılmasına müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.