Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DOLUNAY MAHALLESİNDE YENİ KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

DOLUNAY MAHALLESİNDE YENİ KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
06 Ağustos 2018 - 13:46

Yıllardır Fatsa’nın kaza merkezi olan Dolunay mahallesindeki kavşakta kazaların önüne geçmek için çalışma başlatıldı.

Dolunay Otel önünde yer alan kavşakta, zeminden kaynaklanan görüş açısının düşük olması nedeniyle, ışıklandırma yapılamıyordu. 200 metre kadar doğuya kaydırılarak yapılacak yeni kavşakta ışıklandırma yapılacak.

Çamlık ve Dolunay Sokaktan gelip sola dönmek isteyen araçların yeni yapılan kavşağa kadar gidebilmesi için Dolunay Restoran ile yeni kavşak arasında, deniz tarafından yan yol yapılacak.

Kavşak çalışmaları deniz kıyısına yan yol yapımı ile başladı ve devam ediyor.

Kavşak hakkında teknik bilgilere ulaşamadığımız gibi, ne zaman bitirileceği konusunda da kesin bir şey söyleyemiyoruz.

Bu arada kafalara takılan bir soru var: Acaba bu kavşak tamamlanınca, hayatına pek de önem vermeyen vatandaşımız, karşıdan karşıya geçiş için, zahmette bulunup, bu kavşağa kadar yürüyüp de güven içinde karşıya geçecek mi?

Çalışmalar devam ederken, eğer dikkate alınmamışsa, biz işin başında bir hatırlatmada bulunmak istedik. Lütfen bu bölgede, belli bir alanda, karşıya geçişleri engelleyecek bariyerlerin yapılması ve yayaların kavşak dışında bir yerden geçmesine izin verilmemesini öneririz.

Zira şu anda mevcut olan üst geçidin hiç kullanılmadığını, geçidin hemen altından, yaşamını tehlikeye atarak vatandaşların geçtiğini çok yakından izliyoruz. Aynı durum devam ederse, bu kavşağın, yayalara araç çarpması şeklindeki kazaların önlenmesine hiçbir katkısı olmayacağını söyleyebiliriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.