Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BOŞA GİDEN PARALAR

BOŞA GİDEN PARALAR
07 Ağustos 2018 - 22:00

Fatsa Belediyesi’nin yıllardır uyguladığı israf alışkanlığı hız kesmeden devam ediyor.

Fotoğraflarda görülen ve yolu gidiş-geliş olarak ikiye ayırmak amacıyla yapılmış kırılgan bariyerlerin yumuşak bir yapısı olduğu sürücülerin büyük bir bölümü tarafından bilindiği için, engel olarak görülmüyor ve üzerinden bazen zorunlu olarak geçildiği gibi, bazen de zevk için ezip geçen sadist sürücülere rastlamak da söz konusu. İşte o saygısızların gece yarısı takır takar sesler çıkararak bu plastik bariyerlerin üzerinden keyifle geçtiklerini duyarak irkilebilirsiniz.

Fatsa Belediyesi’nin buna benzer bir uygulamasını daha önce, Yeni Kumru Caddesinde boydan boya ve diğer ara sokaklarda gördüğümüz kaldırım kenarına yapılan demir korkuluklarda görmüştük.  Hiçbir işe yaramayacağı daha yapılmadan önce çok açık bir şekilde belli olan bu uygulamanın belediye bütçesine ne kadar yük getirdiğini bilmiyoruz. Aynı hataya bu plastik korkulukların yapılmasında da düşüldüğü görülüyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.