Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MÜFTÜLÜKTE HAMZA BAYRAM DÖNEMİ

MÜFTÜLÜKTE HAMZA BAYRAM DÖNEMİ
25 Ağustos 2018 - 13:02

3 yıldır Gaziantep il müftü yardımcılığı görevini yürüten ve en son çıkan ilçe müftüleri kararnamesiyle 26/06/2018 tarihinde Fatsa ilçe Müftülüğüne atanan Müftü, Hamza BAYRAM yeni görev yerinin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü Hamza BAYRAM, İlçe Müftü Vekili Mustafa ASUTAY ve Müftülük personeli tarafından karşılandıktan sonra kendisine çiçek takdim edilerek yeni görevinde başarılar dilendi.
İlçe Müftüsü Hamza BAYRAM personele hitaben; “Bu güne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah birlikte çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
Müftülük olarak ilçeye hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini kaydeden Müftü Hamza BAYRAM, Güzel bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
İlçedeki görev süresi boyunca kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve Din Görevlilerimizle beraber, ilçeye hizmet etmek için el birliği ile çalışacaklarını, dini, sosyal ve kültürel alanda birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Müftü Hamza BAYRAM, “Fatsa çok güzel bir ilçe. Halkımız da çok cana yakın. İnşallah doğa harikası bu güzel ilçede hayırlı hizmetlerde bulunuruz. Yeni görev yerimizin hem bize hem de Fatsa’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.