Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KOÇANLARIN FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI

KOÇANLARIN FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI
11 Eylül 2018 - 21:07

İlçemiz esnaflarından, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail KOÇAN’ın işletmeciliğini yaptığı ‘Karfadoor Ankara Fabrikası’nda 10 Eylül gecesi nedeni belirlenemeyen bir sebebten dolayı yangın çıktı. Yangında makineler ve hazırlanan ürünler yanarak küle dönerken toplam zararın yaklaşık 2 milyon TL olduğu ifade edildi.
Yangın sonrası sosyal medya aracılığı ile kısa bir açıklama yapan İsmail Koçan; “Bugüne kadar, Rabbimizden hakkımızda hayırlısını vermesini diledik, dua edip niyazda bulunduk. Hakkımızda hayırlısı buymuş ki; isyanda da bulunmuyoruz. Canımız sağ hamdolsun. Fabrikanın mülkiyeti, makina, malzeme ve ekipmanlarımızda ciddi hasar var. Kullanılamaz haldeler. Bu süreçte bizi yanlız bırakmayıp, arayan halimizi hatırımızı soran ve acımızı paylaşan bütün dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Dualarınızı bizden eksik etmeyiniz inşallah” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Fatsa Söz Gazetesi olarak kendilerine büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.